Репозиторий АТУ

Просмотр2. Технология продуктов питания по теме "antioxidant"

Просмотр2. Технология продуктов питания по теме "antioxidant"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Korzeniowska, M. (Almaty technological university, 2024-2)
    The impact of reducing pork fat levels from 21% to 5% with varying concentrations of blue corn germ (2%, 3.5%, 5%, 8.5%, 13.5%, and 18.5%) on the physicochemical and textural properties of low-fat frankfurters was investigated. ...
  • Маматаева, А.Т.; Абжанова, Ш.А.; Аралбаева, А.Н.; Утегалиева, Р.С.; Сагинбек, Г.А.; Алмагамбетова, К.И. (Алматы технологиялық университеті, 2022-3)
    Адамдардың денсаулығына және олардың ұзақ өмір сүруінде тағам өнімдерінің сапасы айтарлықтай әсер етеді. Антиоксиданттар шөптесін өсімдіктерде көп мөлшерде кездеседі. Сондықтан, антиоксиданттық белсенділігі жоғары тағам ...

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись