Репозиторий АТУ

Browsing 2. Технология продуктов питания by Author "Zamaratskaia, G."

Browsing 2. Технология продуктов питания by Author "Zamaratskaia, G."

Sort by: Order: Results:

  • Тоқышева, Г.М.; Zamaratskaia, G.; Хасенов, Б.Б.; Актаева, С.А.; Костанова, А.Т.; Айкен, Д.К.; Мақанғали, Қ.Қ. (Алматы технологиялық университеті, 2023-3)
    Етті өңдеу кезінде субөнімдердің едәуір бөлігі қалдық ретінде өңделмей тасталады немесе құндылығы төмен өнімдерді өндіру үшін қолданылады. Ет субөнімдері (мысалы, сирақтар) ақуыз гидролизатын алудың жақсы көзі болып табылады, ...

Search DSpace


Browse

My Account