Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 15 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.027 seconds)
Now showing items 1-10 of 15
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Сенсорометрическое определение степени поражения зерна пшеницы головней
Абжанова, Ш.А.
;
Лыткина, Л.И.
;
Шенцова, Е.С.
;
Апалихина, О.А.
;
Курманахынова, М.К.
;
Сериккызы, М.С.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Өздігінен ашу процесі нәтижесінде түйе сүтінен жасалынған шұбаттың табиғи басымды микрофлорасының сипаттамасы
Оразов, А.Ж.
;
Бозымов, К.К.
;
Байбатыров, Т.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
НАССР жүйесі негізінде сүт өнімдерінің қауіпсіздігі
Юсупова, Г.Т.
;
Құрманғалиева, Д.Б
;
Ланцева, Н.Н.
;
Шадьярова, Ж.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Ешкі сүтін сақтау үрдісі кезінде технологиялық және микробиологиялық көрсеткіштерге температураның әсерін зерттеу
Шадьярова, Ж.К.
;
Курмангалиева, Д.Б
;
Ланцева, Н.Н.
;
Юсупова, Г.Т.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Определение качественных показателей рыб семейства окуневых и их характеристика
Казангельдина, Ж.Б.
;
Изтелиева, Р.А.
;
Байболова, Л.К.
;
Альберто, С.С.
;
Рскелдиев, Б.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Төменгі класты жұмсақ бидай ұндарынан ашытқысыз нан алу
Изтаев, А.
;
Турсунбаева, Ш.А.
;
Якияева, М.А.
;
Маемеров, М.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Қазақстанның тритикале дәнінің ферменттік кешенінің сипаттамасы
Киябаева, А.Т.
;
Оңғарбаева, Н.О.
;
Жаппарова, Н.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Обеспечение длительного хранения сырья сахарной продукции с использованием электрофизической установки
Якияева, М.А.
;
Жакатаева, А.Н.
;
Изтаев, А.И.
;
Маемеров, М.М.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Құс шаруашылығында пробиотикалық препараттарды қолданудың тиімділігі
Бегділдаева, Н.Ж.
;
Ахметсадықова, Ш.Н.
;
Құдайбергенова, А.K.
;
Ахметсадықов, Н.Н.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Мaкарон өнімдерiнің сапaлық көрсeткіштеріне қoсүйлі қалaқай ұнтaғының әсерi
Ахлан, Т.Б.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Now showing items 1-10 of 15
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Ланцева, Н.Н. (2)
Маемеров, М.М. (2)
Мулдабекова, Б.Ж. (2)
Шадьярова, Ж.К. (2)
Юсупова, Г.Т. (2)
Якияева, М.А. (2)
Satayeva, Zh.I. (1)
Tayeva, A.M. (1)
Абжанова, Ш.А. (1)
Алимарданова, М.К. (1)
... View More
Subject
Бидай (3)
Сүт (3)
Milk (2)
Пшеница (2)
Сamel milk (2)
Сүт микрофлорасы (2)
Ұн (2)
Bacteria (1)
camel shanks, pancreas, electrophoregram, protein hydrolyzates, low molecular weight peptides (1)
Co-extruded products (1)
... View More
Date Issued
2020 (15)