Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 25 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.027 seconds)
Now showing items 1-10 of 25
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Infrared drying in technology of dried fruit from macrocarpous purple cherry plum
Alexeyeva, N.V.
;
Satayev, M.I.
;
Azimov, A.M.
;
Samonin, V.V.
;
Abdizhaparova, B.T.
(
Almaty technological university
,
2022-1
)
Мектеп жасындағы балаларды тамақтандыру үшін өсімдік ақуызын қосып пісірілген шұжық технологиясын жетілдіру
Қали, М.Қ.
;
Токаев, С.Д.
;
Әлтайұлы, С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-1
)
Study of the qualitative composition of combined milk
Kozhabekova, G.А.
;
Mukhtarkhanova, R.B.
;
Shingisov, A.U.
(
Almaty technological university
,
2022-1
)
Physical and mathematical model of the processes of a device for processing watermelons
Nazimbekova, A.E.
;
Tlevlessova, D.A
;
Kayrbaeva, A.E.
(
Almaty technological university
,
2022-1
)
Ет-консерві өнімдерін өндіру технологиясымен сапасын жетілдіру
Байболова, Л.К.
;
Хаймулдинова, А.К.
;
Асиржанова, Ж.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-1
)
Совершенствование прессовочного оборудования для производства сафлорового масла в условиях минипроизводственных цехов
Мурсалыкова, М.Т.
;
Какимов, М.М.
;
Касенов, А.Л.
;
Искаков, Б.М.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-1
)
Еттік балапандарға арналған құрама жем өндірісінде түйіршіктелген сиыржоңышқаны қолдану
Аманжолова, Р.
;
Жиенбаева, С.Т.
;
Ермуканова, А.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Research of the soy okara impact on the quality indicators of meat chopped semi-finished products
Absalimova, M.A.
;
Baibolova, L.K.
;
Taeva, A.M.
;
Glotova, I.A.
(
Almaty technological university
,
2022-2
)
Өнген «богатырь» сұрыпты қарақұмық дәні негіздегі дәмдеуіштің жаңа түрін әзірлеу
Серикбаева, А.Н.
;
Тнымбаева, Б.Т.
;
Ибраимова, С.Е.
;
Джумабекова, Г.Ш.
;
Самадун, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Сүт және сүт өнімдерінің май қышқылының профилін газды хроматография әдісімен анықтау үшін сынама технологиясын дайындау
Сериков, М.С.
;
Нургалиева, М.Т.
;
Серикбаева, А.Д.
;
Кононихин, А.С.
;
Изтилеуов, М.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Now showing items 1-10 of 25
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Какимов, М.М. (4)
Мақанғали, Қ.Қ. (3)
Тоқышева, Г.М. (3)
Абжанова, Ш.А. (2)
Байболова, Л.К. (2)
Джетписбаева, Б.Ш. (2)
Есенгазиева, А.Н. (2)
Каймбаева, Л.А. (2)
Кузембаева, Г.К. (2)
Машанова, Н.С. (2)
... View More
Subject
Ет өнімдері (9)
Ет (6)
Май (4)
Шұжық (4)
nutritional value (3)
Ақуыз (3)
Ет және ет өнімдері (3)
Ет шикізаты (3)
пищевая ценность (3)
Сүт (3)
... View More
Date Issued
2022 (25)