Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.035 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Мектеп жасындағы балаларды тамақтандыру үшін өсімдік ақуызын қосып пісірілген шұжық технологиясын жетілдіру
Қали, М.Қ.
;
Токаев, С.Д.
;
Әлтайұлы, С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-1
)
Research of the soy okara impact on the quality indicators of meat chopped semi-finished products
Absalimova, M.A.
;
Baibolova, L.K.
;
Taeva, A.M.
;
Glotova, I.A.
(
Almaty technological university
,
2022-2
)
Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеу
Тоқышева, Г.М.
;
Ұзақов, Я.М.
;
Какимов, М.М.
;
Абдильманов, А.А.
;
Вострикова, Н.Л.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Absalimova, M.A. (1)
Baibolova, L.K. (1)
Glotova, I.A. (1)
Taeva, A.M. (1)
Абдильманов, А.А. (1)
Вострикова, Н.Л. (1)
Какимов, М.М. (1)
Мақанғали, Қ.Қ. (1)
Токаев, С.Д. (1)
Тоқышева, Г.М. (1)
... View More
Subject
Ақуыз (3)
baby food (1)
fractional composition of proteins (1)
goat meat (1)
meat chopped semi-finished products (1)
mineral composition (1)
moisture binding ability (1)
nutritional value (1)
okara (1)
output of finished products (1)
... View More
Date Issued
2022 (3)