Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.03 seconds)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Ет-консерві өнімдерін өндіру технологиясымен сапасын жетілдіру
Байболова, Л.К.
;
Хаймулдинова, А.К.
;
Асиржанова, Ж.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-1
)
Еттік балапандарға арналған құрама жем өндірісінде түйіршіктелген сиыржоңышқаны қолдану
Аманжолова, Р.
;
Жиенбаева, С.Т.
;
Ермуканова, А.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Research of the soy okara impact on the quality indicators of meat chopped semi-finished products
Absalimova, M.A.
;
Baibolova, L.K.
;
Taeva, A.M.
;
Glotova, I.A.
(
Almaty technological university
,
2022-2
)
Пісірілген шұжық өндірісінде итмұрын жемістерінен жасалған ұнтақты қолдану
Құрманбекова, А.Қ.
;
Таева, А.М.
;
Ахметова, Н.Қ.
;
Базылханова, Э.Ч.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Протепсин ферменті гидролизінің рн-ға және екінші сұрыпты сиыр етінің ылғал байланыстыру қабілетіне әсері
Узаков, Я.М.
;
Есенгазиева, А.Н.
;
Каймбаева, Л.А.
;
Чернуха, И.М.
;
Қалдарбекова, М.Ә-А.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Functionally enriched meat product with incapsulated vitamin supplement
Iskineyeva, A.
;
Mustafaeva, A.
;
Kozhamsugirov, K.
;
Fazylov, S.
;
Bakirova, R.
;
Muratbekova, А.
;
Vlasova, L.
(
Almaty technological university
,
2022-2
)
Екіншілік ет шикізатының биологиялық белсенді ингредиенттерімен байытылған геродиетикалық ет өнімдерін жасау технологиясы бойынша зерттеулер
Тоқышева, Г.М.
;
Какимов, М.М.
;
Машанова, Н.С.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Выявление эффективности воздействия растительных экстрактов в мясных продуктах
Таева, А.М.
;
Абильмажинова, Н.А.
;
Тлевлесова, Д.А.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Кузембаева, Г.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-3
)
ІІ категориялы субөнімдерден ақуыз гидролизатын алу технологиясын жасау
Тоқышева, Г.М.
;
Какимов, М.М.
;
Тултабаева, Т.Ч.
;
Машанова, Н.С.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Какимов, М.М. (2)
Машанова, Н.С. (2)
Мақанғали, Қ.Қ. (2)
Таева, А.М. (2)
Тоқышева, Г.М. (2)
Absalimova, M.A. (1)
Baibolova, L.K. (1)
Bakirova, R. (1)
Fazylov, S. (1)
Glotova, I.A. (1)
... View More
Subject
Ет өнімдері (9)
Ет (5)
Ет және ет өнімдері (3)
herodietic products (2)
meat products (2)
nutritional value (2)
offal (2)
secondary raw materials (2)
геродиетикалық өнімдер (2)
Ет шикізаты (2)
... View More
Date Issued
2022 (9)