Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
DSpace at My University
Просмотр коллекции по группе - По тематике nutritional value
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикации
Название
Автор(ы)
Янв-2024
Determination of the nutritional and biological value of semi-smoked sausage products made from beef
Syzdykova, L.S.
;
Abdiyeva, K.M.
;
Yessenkulova, ZH.ZH.
;
Baigabylov, R.K.
Апр-2023
Development of bread technology with the use of grain raw materials
Nurgozhina, ZH.К.
;
Shansharova, D.A.
Янв-2023
The study of the influence of plant additives on increasing the food and biological value of soft waffles
Burlyaeva, A.S.
;
Pronina, YU.G.
;
Nabiyeva, ZH.S.
;
Samadun, A.I.
Мар-2022
Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеу
Тоқышева, Г.М.
;
Ұзақов, Я.М.
;
Какимов, М.М.
;
Абдильманов, А.А.
;
Вострикова, Н.Л.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
Апр-2022
Динамика свойств зерна овса и гречихи в технологии проращивании
Урбанчик, Е.Н.
;
Шаршунов, В.А.
;
Галдова, М.Н.
;
Шустова, Л.В.
Янв-2023
Дәстүрлі емес шикізаттан жасалған начос технологиясын әзірлеу және сапалық көрсеткіштерін зерттеу
Оразов, А.Ж.
;
Абылгазинова, А.Т.
;
Қойшиева, Ж.Ж.
;
Жалғасбаева, М.Т.
Мар-2022
Екіншілік ет шикізатының биологиялық белсенді ингредиенттерімен байытылған геродиетикалық ет өнімдерін жасау технологиясы бойынша зерттеулер
Тоқышева, Г.М.
;
Какимов, М.М.
;
Машанова, Н.С.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
Фев-2023
Зығыр дәнін хлебцы өнімінің рецептурасында қолдану
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Жұманазар, Д.Б.
;
Тыным, Б.Қ.
Мар-2023
Көкөніс ұнтақтарын пайдалана отырып макарон өнімдерінің рецептурасын әзірлеу
Саидов, А.М.
;
Калитка, Д.А.
;
Жилкишинова, А.М.
;
Жангабылова, Н.Д.
Мар-2022
Оптимизация режимов приготовления теста с использованием муки композитного состава
Мусаева, С.Д.
;
Иманбаев, А.Ж.
;
Искакова, Ж.А.
Мар-2023
Получение белкового гидролизата из вторичного мясного сырья для обогащения продуктов питания
Машанова, Н.С.
Мар-2023
Ферменттік гидролиздің жануартектес коллагенді шикізатына әсері
Тоқышева, Г.М.
;
Zamaratskaia, G.
;
Хасенов, Б.Б.
;
Актаева, С.А.
;
Костанова, А.Т.
;
Айкен, Д.К.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
Мар-2022
ІІ категориялы субөнімдерден ақуыз гидролизатын алу технологиясын жасау
Тоқышева, Г.М.
;
Какимов, М.М.
;
Тултабаева, Т.Ч.
;
Машанова, Н.С.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
Мар-2024
Қазақстанның құрғақ өңірлерінде тамақ өнімдерін өндіру шикізаты ретінде құмай дақылының қолданылу перспективасы
Жұмаева, А.Қ.
;
Булеков, Т.А.
;
Джапаров, Р.Ш.
;
Сегізбаева, Г.Б.
Мар-2024
Құлмақ ашытқысын пайдалана отырып нан-тоқаш өнімдерін өндіру технологиясы
Аубакирова, Г.Е.
;
Молдахметова, З.К.
;
Тлеубаева, З.Б.
Фев-2024
Құрама сүттен жасалған асқабақты-сүт йогуртының тағамдық құндылығын зерттеу нәтижелері
Изтилеуов, М.К.
;
Оспанов, А.Б.
;
Искакова, Ж.А.
;
Дуйсенбекова, О.О.