Просмотр коллекции по группе - По автору Кузембаева, Г.К.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018Выпечка казахских национальных лепешекКузембаева, Г.К.
Мар-2022Выявление эффективности воздействия растительных экстрактов в мясных продуктахТаева, А.М.; Абильмажинова, Н.А.; Тлевлесова, Д.А.; Джетписбаева, Б.Ш.; Кузембаева, Г.К.
2016Дәстүрлі емес өнімдер қосылған тамақ өнімдерінің қасиетін зерттеуКузембаева, Г.К.
2013Мейрамхана және қонақ үй сервисінің мәдениетіКузембаева, Г.К.; Кузембаев, К.; Мауленов, А.
Апр-2022Протепсин ферментінің жұмыс параметрлерін және оның екінші сұрыпты сиыр етінің микроқұрылымына әсерін зерттеуЕсенгазиева, А.Н.; Каймбаева, Л.А.; Узаков, Я.М.; Чернуха, И.М.; Кузембаева, Г.К.
2016Тамақтандыру кәсіпорындарындағы менеджментКузембаева, Г.К.; Базылханова, Э.Ч.
2019Қой етінің жекелеген бөліктерінің морфологиялық құрамын зерттеуУзаков, Я.М.; Калдарбекова, М.А.; Кузембаева, Г.К.; Акилова, Ф.Е.
2013Қоғамдық тамақтандыру өндірісін ұйымдастыруКузембаев, К.; Кузембаева, Г.К.; Смағұлова, А.Қ.
2015Қоғамдық тамақтанудағы инновациялық технологияларТахтаева, Ф.Х.; Кузембаева, Г.К.
2013Қызмет көрсету технологиясы және сервис. Тәжірибелік жұмыстарКузембаева, Г.К.; Кузембаев, К.; Смағұлова, А.Қ.; Базылханова, Э.Ч.; Мауленов, А.