Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1435
Название: Қоғамдық тамақтандыру өндірісін ұйымдастыру
Авторы: Кузембаев, К.
Кузембаева, Г.К.
Смағұлова, А.Қ.
Ключевые слова: Тамақтандыру
Тамақ
Азық-түлік
Дата публикации: 2013
Издатель: Алматы технологиялық университеті
Серия/номер: ;2013.-235 бет
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру негіздері, кәсіпорындардың жіктелуі мен типтері, кәсіпорында қойма шаруашылығын, жабдықтауды ұйымдастыру, өндірісті жедел жоспарлау, әртүрлі цехтарда өндірістік үрдістерді және жұмыс орындарын ұйымдастыру, еңбекті ғылыми ұйымдастыру және нормалау қарастырылған. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының өнімдерінің сапасын қойылатын талаптар қарастырылған. Оқу құралы 5B0727-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыру мүмкін.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1435
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.