Просмотр коллекции по группе - По автору Мухтарханова, Р.Б.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдануДжетписбаева, Б.Ш.; Мухтарханова, Р.Б.; Матибаева, А.И.
2016Алма пектинін ірімшік өндірісінде қолдану мүмкіндіктеріМухтарханова, Р.Б.; Матибаева, А.И.
Янв-2023Астық дақылдарынан дайындалған сусындардың тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеуХастаева, А.Ж.; Бектурганова, А.А.; Омаралиева, А.М.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Байхожаева, Б.А.
Апр-2022Бидай нанының физика-химиялық, антиоксиданттық қасиеттеріне арша ұнтағының (juniperus communis l) әсеріИбраимова, С.Е.; Уажанова, Р.У.; Мулдабекова, Б.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Изтелиева, Р.А.
2018Ешкі сүтіне өсімдік қоспаларын қосу арқылы сүтқышқылды сусын өндіруМухтарханова, Р.Б.; Касимова, А.; Матибаева, А.И.
2020Исследование аминокислотного состава сыра качоттаДиханбаева, Ф.Т.; Жексенбай, Н.; Алимарданова, М.К.; Мухтарханова, Р.Б.; Нагин, А.В.; Писториус, Г.Г.
2019Исследование физико-химических свойств мороженого из кобыльего молокаШингисов, А.У.; Алимарданова, М.К.; Мухтарханова, Р.Б.; Тастемирова, У.У.
2017Мониторинг химического и микробиологического состава разновидности тыкв как источника для получения пектинаАзимова, С.Т.; Кизатова, М.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.
2015Применение соевого изолята в разработке мясных продуктовАбжанова, Ш.А.; Мухтарханова, Р.Б.
2017Сүт қышқылды бактериялардың антагонистік белсенділігін зерттеуНабиева, Ж.С.; Мухтарханова, Р.Б.; Лесова, Ж.Т.
2017Сүтқышқылды өнімдер өндіруде ешкі сүтін қолдануМухтарханова, Р.Б.
Мар-2023Сұлы сусынының биологиялық құндылығын зерттеуХастаева, А.Ж.; Омаралиева, А.М.; Бектурганова, А.А.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Мыржыкбаева, А.Д.
2015Тамақ, жеңіл өнеркәсіптері мен қонақжайлылық индустриясының инновациялық дамуыКулажанова, К.С.; Кулажанов, Т.К.; Нурахметов, Б.К.; Кизатова, М.Ж.; Рскелдиев, Б.А.; Мнацаканян, Р.Г.; Жилисбаева, P.O.; Диханбаева, Ф.Т.; Адмаева, А.М.; Жангуттина, Г.О.; Мухтарханова, Р.Б.
2019Толықтырғыштар қосылып ешкі сүтінен сүт қышқылды сусынның технологиясын жасауМухтарханова, Р.Б.; Джетписбаева, Б.Ш.; Матибаева, А.И.
Апр-2021Түйіршікті сүзбе жасау технологиясын жетілдіруЖенисбекова, А.А.; Тулепова, М.Қ.; Диханбаева, Ф.Т.; Мухтарханова, Р.Б.
2018Ірімшіктердің пісіп – жетілу процесін жетілдіру жолдары және ашытқылардың роліМухтарханова, Р.Б.; Матибаева, А.И.; Қосқуат, А.
2016Қазақстандағы еттен жасалған жартылай фабрикаттарды өндірудің бүгінгі күнгі ахуалыАбжанова, Ш.А.; Мухтарханова, Р.Б.; Матибаева, А.И.; Джетписбаева, Б.Ш.
2016Қалыпталған ет өнімінің технологиясыМухтарханова, Р.Б.; Абжанова, Ш.А.