Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/484
Название: Балаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Авторы: Матибаева, А.И.
Джетписбаева, Б.Ш.
Ключевые слова: Йогурт
Сүт
Тағам
Дата публикации: 2018
Издатель: Алматы технологиялық университеті
Серия/номер: РНПК;
Аннотация: Сүт өндірісіндегі болашағы зор бағыттардың бірі – функционалдық тамақтануға арналған сүт қышқылды өнімдерді өндіру болып табылады. Мұндай өнімді өндірудің мақсаты, ағзаның физиологиялық қажеттіліктеріне жақын, компоненттердің қолайлы ара қатысы мен жиынтығын қамтамасыз ету болып табылады.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/484
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матибаева (2).docx17,08 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.