Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/615
Название: | Түйе етінен дайындалған ет-өсімдік өнімі. |
Авторы: | Кененбай, Ш.Ы. |
Ключевые слова: | Түйе еті Ет |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Алматы технологиялық университеті |
Серия/номер: | РНПК; |
Аннотация: | Жұмыстың мақсаты түйе етінен дайындалған өнімдерінің технологиясында өсімдік тектес шикізаттарды қолдану ерекшеліктерін анықтау болып табылады. Мұндай өнімдерді дайындаудың пайдасы зор. Өйткені, халқымыз сапалы таза өнімдерді пайдалануды қалайды. Қазіргі таңда бұл тағам түрі үлкен сұранысқа ие. Біздің көздеп отырған негізгі мәселеміз - қазақ халқының ұмытылып бара жатқан дәстүрлі тағам дайындау стилін қайта жаңғырту |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/615 |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кененбай.docx | 30,22 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.