2. Технология продуктов питания : [362] Главная страница коллекции

Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 61 to 80 of 362
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2022Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеуТоқышева, Г.М.; Ұзақов, Я.М.; Какимов, М.М.; Абдильманов, А.А.; Вострикова, Н.Л.; Мақанғали, Қ.Қ.
Мар-2022Антиоксиданттық белсенділігі жоғары өсімдіктерді тағам түрін дайындауда пайдалануМаматаева, А.Т.; Абжанова, Ш.А.; Аралбаева, А.Н.; Утегалиева, Р.С.; Сагинбек, Г.А.; Алмагамбетова, К.И.
Мар-2022Пісірілген шұжық өндірісінде итмұрын жемістерінен жасалған ұнтақты қолдануҚұрманбекова, А.Қ.; Таева, А.М.; Ахметова, Н.Қ.; Базылханова, Э.Ч.
Мар-2022Сүт және сүт өнімдерінің май қышқылының профилін газды хроматография әдісімен анықтау үшін сынама технологиясын дайындауСериков, М.С.; Нургалиева, М.Т.; Серикбаева, А.Д.; Кононихин, А.С.; Изтилеуов, М.К.
Фев-2022Протепсин ферменті гидролизінің рн-ға және екінші сұрыпты сиыр етінің ылғал байланыстыру қабілетіне әсеріУзаков, Я.М.; Есенгазиева, А.Н.; Каймбаева, Л.А.; Чернуха, И.М.; Қалдарбекова, М.Ә-А.; Кожахиева, М.О.
Фев-2022Functionally enriched meat product with incapsulated vitamin supplementIskineyeva, A.; Mustafaeva, A.; Kozhamsugirov, K.; Fazylov, S.; Bakirova, R.; Muratbekova, А.; Vlasova, L.
Фев-2022Өнген «богатырь» сұрыпты қарақұмық дәні негіздегі дәмдеуіштің жаңа түрін әзірлеуСерикбаева, А.Н.; Тнымбаева, Б.Т.; Ибраимова, С.Е.; Джумабекова, Г.Ш.; Самадун, А.И.
Фев-2022Еттік балапандарға арналған құрама жем өндірісінде түйіршіктелген сиыржоңышқаны қолдануАманжолова, Р.; Жиенбаева, С.Т.; Ермуканова, А.М.
Фев-2022Research of the soy okara impact on the quality indicators of meat chopped semi-finished productsAbsalimova, M.A.; Baibolova, L.K.; Taeva, A.M.; Glotova, I.A.
Янв-2022Ет-консерві өнімдерін өндіру технологиясымен сапасын жетілдіруБайболова, Л.К.; Хаймулдинова, А.К.; Асиржанова, Ж.Б.
Янв-2022Physical and mathematical model of the processes of a device for processing watermelonsNazimbekova, A.E.; Tlevlessova, D.A; Kayrbaeva, A.E.
Янв-2022Совершенствование прессовочного оборудования для производства сафлорового масла в условиях минипроизводственных цеховМурсалыкова, М.Т.; Какимов, М.М.; Касенов, А.Л.; Искаков, Б.М.
Янв-2022Мектеп жасындағы балаларды тамақтандыру үшін өсімдік ақуызын қосып пісірілген шұжық технологиясын жетілдіруҚали, М.Қ.; Токаев, С.Д.; Әлтайұлы, С.
Янв-2022Study of the qualitative composition of combined milkKozhabekova, G.А.; Mukhtarkhanova, R.B.; Shingisov, A.U.
Янв-2022Infrared drying in technology of dried fruit from macrocarpous purple cherry plumAlexeyeva, N.V.; Satayev, M.I.; Azimov, A.M.; Samonin, V.V.; Abdizhaparova, B.T.
Апр-2021Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігін талдауға арналған сынақ зертханалардың біліктілігін тексеру мақсатында стандартты үлгілерді пайдалануБайболова, Л.К.; Хаймулдинова, А.К.; Асиржанова, Ж.Б.
Апр-2021Геродиетаға арналған түйе сүтінен өндірілген сүзбе массасының құрылымдық профильінің сипаттамасыКулажанов, К.С.; Диханбаева, Ф.Т.; Жаксыбаева, Э.Ж.; Есенова, А.Б.; Есіркеп, Е.Г.
Апр-2021Түйіршікті сүзбе жасау технологиясын жетілдіруЖенисбекова, А.А.; Тулепова, М.Қ.; Диханбаева, Ф.Т.; Мухтарханова, Р.Б.
Фев-2021European framework standards for study programs in food science and engineeringAbdizhapparova, B.T.; Khanzharov, N.S.; Pankina, I.A.
Фев-2021Сыра өндірісінде құрғақ құлмақтау технологиясын қолдануАбдушукуров, Ж.А.; Кекибаева, А.К.
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 61 to 80 of 362