Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for collection: 3. Безопасность и качество пищевых продуктов.
(0.004 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
ЖШС «Bericap Kazakhstan» компаниясы мысалында ХАССП жүйесі
Тнымбаева, Б.Т.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Бие сүті және қымыздың емдік-профилактикалық қасиеті
Жусупбекова, А.Б.
;
Тнымбаева, Б.Т.
;
Тоқтамысова, А.Б.
;
Желдібаева, А.А.
;
Серікқызы, М.С.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2017
)
Композитті ұндардың сапасын зерттеу
Тнымбаева, Б.Т.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Тнымбаева, Б.Т. (3)
Желдібаева, А.А. (1)
Жусупбекова, А.Б. (1)
Серікқызы, М.С. (1)
Тоқтамысова, А.Б. (1)
Subject
Полиэтилен (1)
Сүт (1)
Тағам (1)
Этилен (1)
Қымыз (1)
Ұн (1)
... View More
Date Issued
2017 (3)