Репозиторий АТУ
Анализ биохимических и функционально-технологических изменений мяса форели в процессе хранения
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Анализ биохимических и функционально-технологических изменений мяса форели в процессе хранения
Матеева, А.Е.
;
Куцова, А.Е.
;
Великанов, В.А.
;
Яценко, А.А.
;
Шахов, С.В.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1270
Date:
2017
Show full item record
Files in this item
Name:
2017 АНАЛИЗ БИОХИ ...
Size:
94.97Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
[191]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register