Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Асилова, Г.М. | |
dc.contributor.author | Жельдыбаева, А.А. | |
dc.contributor.author | Изтелиева, Р.А. | |
dc.contributor.author | Бугубаева, Г.О. | |
dc.contributor.author | Жарылкасынова, Ж.А. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-11T10:30:30Z | |
dc.date.available | 2019-04-11T10:30:30Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1306 | |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;2019 | |
dc.subject | Кәді | ru_RU |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.title | Кәді қосылған етті аспаздық өнімнің физика-химиялық құрамы | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |