Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.contributor.author | Коченова, Ш.Н. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T04:54:32Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T04:54:32Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1354 | |
dc.description.abstract | Еліміздің экономикасының нарықтық жүйеге көшуіне байланысты мал шаруашылығы қарқынды дамуда. Дәстүрлі қазақ еттерінен(қой, жылқы, түйе, ешкі) өндірілетін өнімдердің ассортименті әлі күнге дейін аз боп келеді.Түйе етінен өнімдер аз дайындалады, сондықтан түйе етіннен дайындалатын өнімдердің технологиясын жетілдіру өте өзекті боп табылады. | ru_RU |
dc.description.abstract | In connection with the transition of the country to a market economy livestock is developing rapidly. Until now, the range of products from traditional types of meat is still small. Of camel meat, fewer products are produced, and, therefore, improved technology of camel meat is very actual. | |
dc.description.abstract | В связи с переходом страны к рыночной экономике животноводство быстро развивается. До сих пор ассортимент продуктов из традиционных видов мяса по-прежнему невелик. Из мяса верблюдов производится меньше продуктов, и, следовательно, очень важна усовершенствованная технология верблюжьего мяса | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;19-20 сәуір,б.469-472 | |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Өсімдік | ru_RU |
dc.title | Түйе етінен формадағы өнім | ru_RU |
dc.title.alternative | Formed product from camel meat | ru_RU |
dc.title.alternative | Формованный продукт из верблюжьего мяса | ru_RU |