Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T08:27:33Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T08:27:33Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1387 | |
dc.description.abstract | Ақуыздар балалардың тамақтануында ерекше орын алады. Ол гармондар мен ферментті жүйенің, тіндер мен органдардың қалыптасуы үшін қажетті негізі пластикалық материал. Тамақта ақуыздың жетіспеушілігі баланың өсуіне ми қыртыстарының функциясына әсер етеді, антиденелер мен гемоглобиннің төмендеуіне, эндокриндік темірдің жай жетілуіне әкеледі | ru_RU |
dc.description.abstract | Белки сои содержат весь состав незаменимых аминокислот и по своим функциональным, органолептическим и физико-химическим свойствам очень хорошо сочетаются с молочными белками. Они также относятся к категории так называемых диетических (обладающих особой биологической ценностью) белков. | |
dc.description.abstract | Soy proteins contain all the essential amino acids composition and in terms of functionality, organoleptic and physico-chemical properties are very well combined with milk proteins. They also belong to the category of so-called dietary (having special biological value) proteins. | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;10 Наурыз,б.228-229 | |
dc.subject | Соя сүті | ru_RU |
dc.subject | Тамақ | ru_RU |
dc.subject | Тамақтандыру | ru_RU |
dc.title | Балалар тамақтануына ұсынылатын соя сүтін таңдау және дәлелдеу | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |