Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T08:56:21Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T08:56:21Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1393 | |
dc.description.abstract | Мал етін өндіруді күрт арттыру үшін малдың тірідей салмағын және оның құндылығын көтеру шарт. Ол үшін ең алдымен малды күтіп бағу мен азықтандыру жағдайын жақсартып, оларды үстеп азықтандыра отырып, жайып семіртуді ұйымдастыру қажет. Төлді, ересек малды өнеркәсіптік негізде қарқынды түрде бордақылау, өнімі төмен малдарды етті тұқымының жоғары өнімді малдарымен өнеркәсіптік будандастыруды істе қолдану керек. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;б.261-264 | |
dc.subject | Котлет | ru_RU |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Түйе | ru_RU |
dc.subject | Өнім | ru_RU |
dc.title | Түйе етінен дайындалған котлет өнімі | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |