Репозиторий АТУ

Түйе етінен дайындалған котлет өнімі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кененбай, Ш.Ы.
dc.date.accessioned 2019-04-12T08:56:21Z
dc.date.available 2019-04-12T08:56:21Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1393
dc.description.abstract Мал етін өндіруді күрт арттыру үшін малдың тірідей салмағын және оның құндылығын көтеру шарт. Ол үшін ең алдымен малды күтіп бағу мен азықтандыру жағдайын жақсартып, оларды үстеп азықтандыра отырып, жайып семіртуді ұйымдастыру қажет. Төлді, ересек малды өнеркәсіптік негізде қарқынды түрде бордақылау, өнімі төмен малдарды етті тұқымының жоғары өнімді малдарымен өнеркәсіптік будандастыруды істе қолдану керек. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;б.261-264
dc.subject Котлет ru_RU
dc.subject Түйе еті ru_RU
dc.subject Түйе ru_RU
dc.subject Өнім ru_RU
dc.title Түйе етінен дайындалған котлет өнімі ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись