Репозиторий АТУ

Түйе етінің физико-химиялық және технологиялық көрсеткіші

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кененбай, Ш.Ы.
dc.date.accessioned 2019-04-12T08:58:54Z
dc.date.available 2019-04-12T08:58:54Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1394
dc.description.abstract Мал шаруашылығы өнімдері өндірісінің 4,0%-ке ұлғаюы есебінен ауыл шаруашылығының жалпы өнімінің өсуі 2,0%-ті құрады. Ауыл шаруашылығы өнімдері өндірісінің өсуі 12 өңірде, Іөңірде өткен жылдың деңгейінде, 1 өңірде төмендеу (Батыс Қазақстан) байқалып отыр. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;б.177-178
dc.subject Түйе еті ru_RU
dc.subject Түйе ru_RU
dc.title Түйе етінің физико-химиялық және технологиялық көрсеткіші ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись