Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T08:58:54Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T08:58:54Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1394 | |
dc.description.abstract | Мал шаруашылығы өнімдері өндірісінің 4,0%-ке ұлғаюы есебінен ауыл шаруашылығының жалпы өнімінің өсуі 2,0%-ті құрады. Ауыл шаруашылығы өнімдері өндірісінің өсуі 12 өңірде, Іөңірде өткен жылдың деңгейінде, 1 өңірде төмендеу (Батыс Қазақстан) байқалып отыр. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;б.177-178 | |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Түйе | ru_RU |
dc.title | Түйе етінің физико-химиялық және технологиялық көрсеткіші | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |