Репозиторий АТУ

Қоғамдық тамақтандыру өндірісін ұйымдастыру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кузембаев, К.
dc.contributor.author Кузембаева, Г.К.
dc.contributor.author Смағұлова, А.Қ.
dc.date.accessioned 2019-04-12T11:30:40Z
dc.date.available 2019-04-12T11:30:40Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1435
dc.description.abstract Оқу құралында қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру негіздері, кәсіпорындардың жіктелуі мен типтері, кәсіпорында қойма шаруашылығын, жабдықтауды ұйымдастыру, өндірісті жедел жоспарлау, әртүрлі цехтарда өндірістік үрдістерді және жұмыс орындарын ұйымдастыру, еңбекті ғылыми ұйымдастыру және нормалау қарастырылған. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының өнімдерінің сапасын қойылатын талаптар қарастырылған. Оқу құралы 5B0727-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыру мүмкін. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries ;2013.-235 бет
dc.subject Тамақтандыру ru_RU
dc.subject Тамақ ru_RU
dc.subject Азық-түлік ru_RU
dc.title Қоғамдық тамақтандыру өндірісін ұйымдастыру ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись