Репозиторий АТУ

Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Джетписбаева, Б.Ш.
dc.contributor.author Мухтарханова, Р.Б.
dc.contributor.author Матибаева, А.И.
dc.date.accessioned 2019-04-16T04:16:03Z
dc.date.available 2019-04-16T04:16:03Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.isbn 978-601-341-047-0
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1513
dc.description.abstract СYткышкылды сусын eндiру Yшiн непзп шиюзат ретшде колданылатын ешю сутшщ физико-химиялык жэне технологиялык касиеттерiн жэне дэндьбуршакты дакыл шикiзат ретiнде алынган жасымыктыц CYтке косу жолдарын зерттелдi. Жасымык косылып eндiрiлетiн CYткышкылды сусынныц непзп технологиялык режимдерi аныкталды. ru_RU
dc.publisher Алматинский технологический университет ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;с.306-310
dc.subject Сүт ru_RU
dc.subject Соя сүті ru_RU
dc.subject Ешкі сүті ru_RU
dc.title Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись