Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | |
dc.contributor.author | Мухтарханова, Р.Б. | |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T04:16:03Z | |
dc.date.available | 2019-04-16T04:16:03Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-341-047-0 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1513 | |
dc.description.abstract | СYткышкылды сусын eндiру Yшiн непзп шиюзат ретшде колданылатын ешю сутшщ физико-химиялык жэне технологиялык касиеттерiн жэне дэндьбуршакты дакыл шикiзат ретiнде алынган жасымыктыц CYтке косу жолдарын зерттелдi. Жасымык косылып eндiрiлетiн CYткышкылды сусынныц непзп технологиялык режимдерi аныкталды. | ru_RU |
dc.publisher | Алматинский технологический университет | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;с.306-310 | |
dc.subject | Сүт | ru_RU |
dc.subject | Соя сүті | ru_RU |
dc.subject | Ешкі сүті | ru_RU |
dc.title | Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |