Репозиторий АТУ

Development and technology of dairy products for hero-dietary products

Show simple item record

dc.contributor.author Dihanbaeva, F.
dc.contributor.author Zhaxybayeva, E.
dc.contributor.author Zhunusova, G.
dc.date.accessioned 2019-04-16T04:43:45Z
dc.date.available 2019-04-16T04:43:45Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.isbn 978-5-94215-401-1
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1516
dc.description.abstract Population aging is one of the global problems of the modern world. Today, there are various, contradictory opinions about the possibility of prolonging life. Aging is the inevitable process of all living organisms, but healthy aging is the main condition for the functioning of an economically strong state. Overcome the inevitable economic, medical. social and other risks arising from the progressive aging of the population can only be done jointly, rethinking and promoting the experience of successful countries in solving these problems and acquiring new skills and knowledge together. Equally important is the fact that in science it is time to move from fragmentary studies to systemic ones, pooling resources and technologies to achieve global for all mankind. The purpose of the giv-en work is to conduct research, develop recipes and technologes of a dairy product ready for use for gerodietic nutrition. ru_RU
dc.description.abstract Старение населения - одна из глобальных проблем современ-ного мира. Сегодня существуют различные, противоречивые мнения о возмож-ности продления жизни. Старение является неизбежным процессом для всех живых организмов, но здоровое старение является основным условием функци-онирования экономически сильного государства. Преодоление неизбежных экономических, медицинских, социальных и других рисков, связанных с посте-пенным старением населения, может быть сделано только совместно, путем пе-реосмысления и продвижения опыта успешных стран в решении этих проблем и совместном приобретении новых навыков и знаний. Не менее важно то, что в науке настало время перейти от фрагментарных исследований к системным, объединяя ресурсы и технологии для достижения глобального успеха для всего человечества. Целью данной работы является проведение исследований, разра-ботка рецептов и технологии изготовления молочных продуктов, готовых к ис-пользованию для геродиотического питания.
dc.publisher Almaty technological university ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;с.16-25
dc.subject Gerodieta ru_RU
dc.subject Milk ru_RU
dc.subject Молочные продукты ru_RU
dc.subject Питание ru_RU
dc.title Development and technology of dairy products for hero-dietary products ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account