Репозиторий АТУ
Барьерная технология в производстве рубленых полуфабрикатов из мяса птицы
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Барьерная технология в производстве рубленых полуфабрикатов из мяса птицы
Кененбай, Ш.Ы.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1525
Date:
2015
Show full item record
Files in this item
Name:
18.19. тезисы АТУ ...
Size:
580.0Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[362]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register