Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.contributor.author | Медетбаева, Ж.Н. | |
dc.contributor.author | Ділдахан, А.Д. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T08:28:00Z | |
dc.date.available | 2019-04-16T08:28:00Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-241-617-6 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1536 | |
dc.description.abstract | Қазіргі заманғы элемде арттыру бәсекелестік бұл барлық экономикалық дамуына көзқарас қайта жасайды. Озық технологияларды пайдалана өнімнің жаңа түрлерін шығаруға боладьғ Жумыста түйе етінен шабылған ет жартылай өнімдерінің технологиясын өндіру болып табылады. | ru_RU |
dc.description.abstract | Растущая конкуренция в современном мире заставляет все пересматривать подход к экономическому развитию. Используя передовые технологии можно производить новые виды продукции. В работе это разработка технологии рубленых полуфабрикатов из верблюжьего мяса. | |
dc.description.abstract | Growing competition in the modern world forces all to reconsider the approach to economic development. Using advanced technologies, it is possible to produce new types of products. In this work are development of technology of chopped semi-finished products from camel meat. | |
dc.publisher | Алматинский технологический университет | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Сборник;с.476-478 | |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Түйе | ru_RU |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.title | Түйе етінен шабылған ет жартылай өнімдерінің технологиясын өндіру | ru_RU |
dc.title.alternative | Разработка технологии рубленых полуфабрикатов из верблюжьего мяса | ru_RU |
dc.title.alternative | Development of technology of chopped semi-finished products from camel meat | ru_RU |