Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.contributor.author | Нуржанова, С.Е. | |
dc.contributor.author | Каляева, A.K. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T08:33:30Z | |
dc.date.available | 2019-04-16T08:33:30Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.issn | 978-601-241-617-6 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1537 | |
dc.description.abstract | Қазіргі заманғы элемде арттыру бәсекелестік бул барлық экономикалық дамуына көзқарас қайта жасайды. Инновация - ол жаңа білім алу нәтижесі боп табылады. Озық технологияларды пайдалана өнімнің жаңа түрлерін шығаруға болады. Жумыста биологиялық құндылығы арттырылған ұлттық өнім бауырсақ өнімдері болып табылады. | ru_RU |
dc.description.abstract | Растущая конкуренция в современном мире заставляет все пересматривать подход к экономическому развитию. Инновация - это результат получения нового знания. Используя передовые технологии можно производить новые виды продукции. В работе это национальные мучные изделия баурсаки с повышенными биологическими свойсвами | |
dc.description.abstract | Growing competition in the modern world forces all to reconsider the approach to economic development. Innovation is the result of acquiring new knowledge. Using advanced technologies, it is possible to produce new types of products. In this work are national flour products baursaki with increased biological properties. | |
dc.publisher | Алматинский технологический университет | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Сборник; | |
dc.relation.ispartofseries | ;с.478-481 | |
dc.subject | Ұлттық тағам | ru_RU |
dc.subject | Ұлттық өнім | ru_RU |
dc.subject | Тағам | ru_RU |
dc.title | Ұлттық өнімнің ассортиментін ұлғайту | ru_RU |
dc.title.alternative | Расширение ассортимента национальноео продукта | ru_RU |
dc.title.alternative | Expansion of the assortment of the national product | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |