Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Мухтарханова, Р.Б. | |
dc.contributor.author | Абжанова, Ш.А. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-18T05:29:48Z | |
dc.date.available | 2019-04-18T05:29:48Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1703 | |
dc.description.abstract | Мақалада ет өнеркәсібінің өнімдері ассортиментін кеңейту барысында ақуызды-майлы композицияны қолданып дайын өнімнің сапасын арттыру, тағамдық құндылығын жоғарылату мақсатында қалыптағы ет өнімінің технологиясы келтірілген. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.subject | Ақуыз | ru_RU |
dc.title | Қалыпталған ет өнімінің технологиясы | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |