Репозиторий АТУ

Қалыпталған ет өнімінің технологиясы

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Мухтарханова, Р.Б.
dc.contributor.author Абжанова, Ш.А.
dc.date.accessioned 2019-04-18T05:29:48Z
dc.date.available 2019-04-18T05:29:48Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1703
dc.description.abstract Мақалада ет өнеркәсібінің өнімдері ассортиментін кеңейту барысында ақуызды-майлы композицияны қолданып дайын өнімнің сапасын арттыру, тағамдық құндылығын жоғарылату мақсатында қалыптағы ет өнімінің технологиясы келтірілген. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Ет ru_RU
dc.subject Ақуыз ru_RU
dc.title Қалыпталған ет өнімінің технологиясы ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись