Репозиторий АТУ

Сүт қышқылды бактериялардың антагонистік белсенділігін зерттеу

Show simple item record

dc.contributor.author Набиева, Ж.С.
dc.contributor.author Мухтарханова, Р.Б.
dc.contributor.author Лесова, Ж.Т.
dc.date.accessioned 2019-04-19T10:05:57Z
dc.date.available 2019-04-19T10:05:57Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1823
dc.description.abstract Тамақтану – адам ағзасының қызметі мен зат алмасуына үнемі тікелей әсер ететін гигиеналық факторлардың бірі болып табылады. Арнайы тамақтану тек қана зат алмасу процестерінің бұзылуын реттеу кезінде ғана емес, басқа да ауруларды емдеу кезінде және профилактикалық мақсатта емдік фактор ретінде қолданыла алады. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;
dc.subject Сүт ru_RU
dc.subject Тамақтандыру ru_RU
dc.subject Тамақ ru_RU
dc.subject Бактерии ru_RU
dc.title Сүт қышқылды бактериялардың антагонистік белсенділігін зерттеу ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account