Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 22 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.008 seconds)
Now showing items 1-10 of 22
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Ірі қара шаруашылығындағы өнімділікті автоматтандырылған жүйемен басқару
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Ешкі сүтіне өсімдік қоспаларын қосу арқылы сүтқышқылды сусын өндіру
Мухтарханова, Р.Б.
;
Касимова, А.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Балаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Бал тұтынушыларын зерттеу
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Функционалды сүзбе өнімін өндіру технологиясын жетілдіру
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Разработка технологии, рецептуры национального изделия-баурсаки сдобные на основе молочной сыворотки
Петченко, В.И.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Ритуальный убой мелкого рогатого скота на предприятиях мясной промышленности снг
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Сиыр етінен тағам жасау технологиясын өсімдік композициясымен байыту
Узаков, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Разработка технологии, рецептуры, исследование показателей качества блюда «десерт молочный» с использованием молока растительного происхождения
Петченко, В.И.
;
Матибаева, А.И.
;
Жексенбай, Н.
;
Кандаурова, К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Ірімшіктердің пісіп – жетілу процесін жетілдіру жолдары және ашытқылардың ролі
Мухтарханова, Р.Б.
;
Матибаева, А.И.
;
Қосқуат, А.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Now showing items 1-10 of 22
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Матибаева, А.И. (22)
Джетписбаева, Б.Ш. (11)
Узаков, Я.М. (7)
Таева, А.М. (6)
Ұзақов, Я.М. (4)
Оспанова, Д.А. (3)
Петченко, В.И. (3)
Ажимбаева, Г. (2)
Алимарданова, М.К. (2)
Мухтарханова, Р.Б. (2)
... View More
Subject
Ет (5)
Молочная промышленность (3)
Йогурт (2)
Козье молоко (2)
Мясная промышленность (2)
Мясо (2)
Продукты питания (2)
Халал (2)
Автоматтандыру (1)
Бал (1)
... View More
Date Issued
2018 (22)