Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Абжанова, Ш.А. | |
dc.contributor.author | Мухтарханова, Р.Б. | |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-23T08:28:22Z | |
dc.date.available | 2019-04-23T08:28:22Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2043 | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК; | |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.subject | Мясные полуфабрикаты | ru_RU |
dc.subject | Қазақстан | ru_RU |
dc.title | Қазақстандағы еттен жасалған жартылай фабрикаттарды өндірудің бүгінгі күнгі ахуалы | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |