Репозиторий АТУ

Өсімдік компоненті қосылған етті жартылай өнімдердің органолептикалық қасиетін зерттеу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Асилова, Г.М.
dc.date.accessioned 2019-04-23T08:45:20Z
dc.date.available 2019-04-23T08:45:20Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2046
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;
dc.subject Өсімдік ru_RU
dc.subject Ет ru_RU
dc.subject Өнім ru_RU
dc.title Өсімдік компоненті қосылған етті жартылай өнімдердің органолептикалық қасиетін зерттеу ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись