Репозиторий АТУ

Балаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру

Show simple item record

dc.contributor.author Матибаева, А.И.
dc.contributor.author Джетписбаева, Б.Ш.
dc.date.accessioned 2019-03-28T04:55:13Z
dc.date.available 2019-03-28T04:55:13Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/484
dc.description.abstract Сүт өндірісіндегі болашағы зор бағыттардың бірі – функционалдық тамақтануға арналған сүт қышқылды өнімдерді өндіру болып табылады. Мұндай өнімді өндірудің мақсаты, ағзаның физиологиялық қажеттіліктеріне жақын, компоненттердің қолайлы ара қатысы мен жиынтығын қамтамасыз ету болып табылады. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Йогурт ru_RU
dc.subject Сүт ru_RU
dc.subject Тағам ru_RU
dc.title Балаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account