Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Мухтарханова, Р.Б. | |
dc.contributor.author | Касимова, А. | |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.date.accessioned | 2019-03-28T05:34:25Z | |
dc.date.available | 2019-03-28T05:34:25Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/491 | |
dc.description.abstract | Өсімдік тектес шикізаттарды сүтке қосу арқылы жоғары сапалы өнімдер өндіру сүт өнеркәсібінде кең өріс алған. Сүтке әртүрлі қоспалар қосу, өндірілетін өнімнің физико-химиялық құрамын жоғарлатуға, өнімнің ассортиментін кеңейтуге және де шикізатты үнемді пайдалануға мүмкіндік береді. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | |
dc.subject | Қоспа | ru_RU |
dc.subject | Козье молоко | ru_RU |
dc.subject | Молочная промышленность | ru_RU |
dc.subject | Ешкі сүті | ru_RU |
dc.title | Ешкі сүтіне өсімдік қоспаларын қосу арқылы сүтқышқылды сусын өндіру | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |