dc.contributor.author |
Мухтарханова, Р.Б. |
|
dc.contributor.author |
Касимова, А. |
|
dc.contributor.author |
Матибаева, А.И. |
|
dc.date.accessioned |
2019-03-28T05:34:25Z |
|
dc.date.available |
2019-03-28T05:34:25Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/491 |
|
dc.description.abstract |
Өсімдік тектес шикізаттарды сүтке қосу арқылы жоғары сапалы өнімдер өндіру сүт өнеркәсібінде кең өріс алған. Сүтке әртүрлі қоспалар қосу, өндірілетін өнімнің физико-химиялық құрамын жоғарлатуға, өнімнің ассортиментін кеңейтуге және де шикізатты үнемді пайдалануға мүмкіндік береді. |
ru_RU |
dc.publisher |
Алматы технологиялық университеті |
ru_RU |
dc.relation.ispartofseries |
РНПК; |
|
dc.subject |
Қоспа |
ru_RU |
dc.subject |
Козье молоко |
ru_RU |
dc.subject |
Молочная промышленность |
ru_RU |
dc.subject |
Ешкі сүті |
ru_RU |
dc.title |
Ешкі сүтіне өсімдік қоспаларын қосу арқылы сүтқышқылды сусын өндіру |
ru_RU |
dc.type |
Other |
ru_RU |