Репозиторий АТУ

Ешкі сүтіне өсімдік қоспаларын қосу арқылы сүтқышқылды сусын өндіру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Мухтарханова, Р.Б.
dc.contributor.author Касимова, А.
dc.contributor.author Матибаева, А.И.
dc.date.accessioned 2019-03-28T05:34:25Z
dc.date.available 2019-03-28T05:34:25Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/491
dc.description.abstract Өсімдік тектес шикізаттарды сүтке қосу арқылы жоғары сапалы өнімдер өндіру сүт өнеркәсібінде кең өріс алған. Сүтке әртүрлі қоспалар қосу, өндірілетін өнімнің физико-химиялық құрамын жоғарлатуға, өнімнің ассортиментін кеңейтуге және де шикізатты үнемді пайдалануға мүмкіндік береді. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Қоспа ru_RU
dc.subject Козье молоко ru_RU
dc.subject Молочная промышленность ru_RU
dc.subject Ешкі сүті ru_RU
dc.title Ешкі сүтіне өсімдік қоспаларын қосу арқылы сүтқышқылды сусын өндіру ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись