Репозиторий АТУ

Сиыр етінен тағам жасау технологиясын өсімдік композициясымен байыту

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Узаков, Я.М.
dc.contributor.author Матибаева, А.И.
dc.date.accessioned 2019-03-28T07:49:52Z
dc.date.available 2019-03-28T07:49:52Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/503
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Сиыр еті ru_RU
dc.subject Ет ru_RU
dc.subject Өсімдік ru_RU
dc.subject Композиция ru_RU
dc.title Сиыр етінен тағам жасау технологиясын өсімдік композициясымен байыту ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись