Репозиторий АТУ
Ет өнімдерін өндіруде өсімдік текті биологиялық активті заттарды қолдану
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ет өнімдерін өндіруде өсімдік текті биологиялық активті заттарды қолдану
Абжанова, Ш.А.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/609
Date:
2016
Show full item record
Files in this item
Name:
Абжанова 2.docx
Size:
18.36Kb
Format:
Microsoft Word 2007
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[312]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register