Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T08:21:17Z | |
dc.date.available | 2019-04-01T08:21:17Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/612 | |
dc.description.abstract | Сарысудың ерекше құндылығы, тағамдық өнім сияқты, денсаулықты жақсартуымен тек ақырғы жылдары ғана мойындалған. Бір жағынан, сарысу май құрамайды, екінші жағынан – құнды ақуыздармен бай. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | |
dc.subject | Тағам | ru_RU |
dc.subject | Қоспа | ru_RU |
dc.subject | Сүт | ru_RU |
dc.subject | Сарысу | ru_RU |
dc.title | Сарысудан фито-қоспалармен байытылған қышқыл сүт сусындарының тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |