Репозиторий АТУ

Сарысудан фито-қоспалармен байытылған қышқыл сүт сусындарының тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Джетписбаева, Б.Ш.
dc.contributor.author Матибаева, А.И.
dc.date.accessioned 2019-04-01T08:21:17Z
dc.date.available 2019-04-01T08:21:17Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/612
dc.description.abstract Сарысудың ерекше құндылығы, тағамдық өнім сияқты, денсаулықты жақсартуымен тек ақырғы жылдары ғана мойындалған. Бір жағынан, сарысу май құрамайды, екінші жағынан – құнды ақуыздармен бай. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Тағам ru_RU
dc.subject Қоспа ru_RU
dc.subject Сүт ru_RU
dc.subject Сарысу ru_RU
dc.title Сарысудан фито-қоспалармен байытылған қышқыл сүт сусындарының тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись