Репозиторий АТУ
Перспективы использования сублимационной сушки в получении сухих молочных продуктов на основе верблюжьего молока
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективы использования сублимационной сушки в получении сухих молочных продуктов на основе верблюжьего молока
Диханбаева, Ф.Т.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/614
Date:
2017
Show full item record
Files in this item
Name:
Диханбаева.docx
Size:
21.76Kb
Format:
Microsoft Word 2007
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[312]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register