Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T08:27:23Z | |
dc.date.available | 2019-04-01T08:27:23Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/615 | |
dc.description.abstract | Жұмыстың мақсаты түйе етінен дайындалған өнімдерінің технологиясында өсімдік тектес шикізаттарды қолдану ерекшеліктерін анықтау болып табылады. Мұндай өнімдерді дайындаудың пайдасы зор. Өйткені, халқымыз сапалы таза өнімдерді пайдалануды қалайды. Қазіргі таңда бұл тағам түрі үлкен сұранысқа ие. Біздің көздеп отырған негізгі мәселеміз - қазақ халқының ұмытылып бара жатқан дәстүрлі тағам дайындау стилін қайта жаңғырту | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.title | Түйе етінен дайындалған ет-өсімдік өнімі. | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |