Репозиторий АТУ
Повышение качественного состава кисломолочных продуктов для геродиетического питания
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Повышение качественного состава кисломолочных продуктов для геродиетического питания
Диханбаева, Ф.Т.
;
Жаксыбаева, Э.Ж.
;
Смаилова, Ж.Ж.
;
Кенбаева, А.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/860
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
Диханбаева.doc
Size:
56Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[351]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register