Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Медералы, С. | |
dc.contributor.author | Сыздыкова, Л.С. | |
dc.contributor.author | Буламбаева, А.А. | |
dc.contributor.author | Смагулова, А.К. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T05:37:58Z | |
dc.date.available | 2019-04-03T05:37:58Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/876 | |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;2018 | |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.subject | Шұжық өнімі | ru_RU |
dc.title | Сиыр етінен жасалған шұжық өнімдерінің ассортиментін кеңейту | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |