Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ұзақов, Я.М. | |
dc.contributor.author | Таева, А.М. | |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.contributor.author | Медеубаева, Ж.М. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T05:56:03Z | |
dc.date.available | 2019-04-03T05:56:03Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/885 | |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;2018 | |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.subject | Шұжық өнімі | ru_RU |
dc.title | Түйе етінен жасалған шұжық технологиясын жасау | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |