Репозиторий АТУ

Browsing 2. Технология продуктов питания by Subject "Meat"

Browsing 2. Технология продуктов питания by Subject "Meat"

Sort by: Order: Results:

  • Uzakov, YA.M.; Kaldarbekova, M.A.; Chernukha, I.M. (Almaty technological university, 2019)
    The article presents the results of a study of the structural and mechanical properties, the dependence of the objective function and humidity of lamb and horse meat on the duration of the mechanical treatment. Changes in ...
  • Abzhanova, Sh.А.; Bulambayeva, A.A.; Zhetpisbaeva, B.Sh.; Kozhakhiyeva, M.O.; Matibayeva, A.I.; Serikkyzy, M.S.; Rskeldiev, B.A. (Almaty technological university, 2018)
    The purpose of this research was to study the impact of a vegetableprotein composition on the functional and technological properties of national meat products. The paper showed the modern ways to improve the quality and ...
  • Сыздықова, Л.С.; Буламбаева, А.А.; Есенкулова, Ж.Ж. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Ұсынылып отырган мақалада тагамдьщ және биологиялық құндылыгы жогарылатыл- ган ет жартылай фабрикаттары - жаңа котлет үлгілері ұсынылган. Котлеттердің биоло- гиялық құндылыгын арттыру мақсатында оның құрамындагы бидай наны ...
  • Сыздықова, Л.С.; Буламбаева, А.А.; Есенкулова, Ж.Ж. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Ұсынылып отырган мақалада тагамдьщ және биологиялық құндылыгы жогарылатыл- ган ет жартылай фабрикаттары - жаңа котлет үлгілері ұсынылган. Котлеттердің биоло- гиялық құндылыгын арттыру мақсатында оның құрамындагы бидай наны ...
  • Узаков, Я.М.; Калдарбекова, М.А.; Акилова, Ф.Е. (Алматинский технологический университет, 2019)
    Цель данного научного исследования состоит в том, чтобы установить потенциал улучшения окислительной стабильности и улучшения качества с помощью двух концентраций -0,5% и 1,0%, в качестве добавок экстракта ягоды ...
  • Узаков, Я.М.; Калдарбекова, М.А.; Кузембаева, Г.К.; Акилова, Ф.Е. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Берілген зерттеудің мақсаты қой етінің жекелеген бөліктерінің морфологиялық құра- мын зерттеу болып табылады. Жүргізілген гылыми-практикалық тәжірибе көрсеткендей, Еділбай және Алтай тұқымды қойларға қарағанда Дегерес ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account