Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 2 out of a total of 2 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.005 seconds)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Установление контрольно-критических точек при производстве печенья “няшки” на основе микробиологических показателей
Калыбекова, Н.Т.
;
Жексенбай, Н.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Установление контрольно-критических точек при производстве печенья “няшки” на основе микробиологических показателей
Калыбекова, Н.Т.
;
Жексенбай, Н.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Жексенбай, Н. (2)
Калыбекова, Н.Т. (2)
Subject
Confectioner (1)
Confectionery (1)
Cookies (1)
«Nyashki» cookies (1)
Кондитер (1)
Кондитерлік өнімдер (1)
Кондитерское изделие (1)
НАССР (1)
Печенье (1)
Печенье «Няшки» (1)
... View More
Date Issued
2019 (2)