Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.016 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Влияние экстракта шиповника на показатели цветности и текстурные показатели колбас
Турсунов, А.А.
;
Жумалиева, Т.М.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-1
)
Влияние растительной добавки на функционально- технологические свойства вареной колбасы из верблюжатины
Медеубаева, Ж.М.
;
Таева, А.М.
;
Чернуха, И.М.
;
Рскелдиев, Б.А.
;
Тлевлесова, Д.А.
;
Капбасова, A.М.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-2
)
Ферменттелген жартылай ысталған шұжық өнімін өндіру технологиясы
Рыспаева, У.А.
;
Байтукенова, Ш.Б.
;
Байтукенова, С.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-2
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Байтукенова, С.Б. (1)
Байтукенова, Ш.Б. (1)
Жумалиева, Т.М. (1)
Капбасова, A.М. (1)
Медеубаева, Ж.М. (1)
Рскелдиев, Б.А. (1)
Рыспаева, У.А. (1)
Таева, А.М. (1)
Тлевлесова, Д.А. (1)
Турсунов, А.А. (1)
... View More
Subject
колбасы (3)
Шұжық (3)
колбасные изделия (2)
color (1)
extract (1)
fermented meat (1)
fermented semi-smoked sausage (1)
flaxseed meal (1)
natural ingredients (1)
propionic acid microorganisms (1)
... View More
Date Issued
2023 (3)