Репозиторий АТУ

Просмотр3. Безопасность и качество пищевых продуктов по теме "antioxidants"

Просмотр3. Безопасность и качество пищевых продуктов по теме "antioxidants"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Utebaeva, A.A.; Alibekov, R.S.; Sysoeva, M.A.; Orymbetova, G.E.; Ablash, A.A.; Abish, ZH.A. (Almaty technological university, 2024-3)
    Industrial waste leads to pollution and deterioration of the environment, as well as harming the living population and animals. Whey, being a by-product of milk processing, is a source of protein and nitrogenous compounds, ...
  • Pronina, YU.G.; Bazylkhanova, E.CH.; Nabieva, ZH.S.; Samadun, A.I. (Almaty technological university, 2024-1)
    This scientific article presents the results of studying the nutritional value (vitamins, antioxidants, organic acids) of marshmallows based on local vegetable raw materials (cranberries, currants, strawberries, apples) ...
  • Сабралы, С.Е.; Куцова, А.Е.; Абжанова, Ш.А.; Каташева, А.Ч.; Байбекова, А.У. (Алматы технологиялық университеті, 2023-4)
    Бұл жұмыста тағамдық жабындардың биопротекторлық қасиеттері зерттелді. Қазіргі таңда тағам өнеркәсібінде өнімді микробтық ластанудан, ауаның оттегінің әсерінен тиімді қорғауды қамтамасыз ететін, сақтау кезеңінде өнімнің ...
  • Кырыкбаева, Ш.Т.; Калибеккызы, Ж.; Жакупбекова, Ш.К.; Бейсембаева, А.Х.; Силыбаева, Б.М. (Алматы технологиялық университеті, 2022-4)
    Мақалада қазірігі нарықтық экономика жағдайында өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін арттыру үшін табиғи өсімдік өнімін жинай отырып, одан экологиялық таза әрі экономикалық жағынан қарағанда тиімді тағам өндірісінде шикізат ...

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись