Репозиторий АТУ
Роль амаранта при производстве макаронных изделий
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Роль амаранта при производстве макаронных изделий
Изтаев, А.И.
;
Уажанова, Р.У.
;
Ербулекова, М.Т.
;
Кизатова, М.Ж.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1248
Date:
2014
Show full item record
Files in this item
Name:
2014 роль амаранта ...
Size:
501.5Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
[191]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register