Репозиторий АТУ

Nutritional value and safety of camel milk in mangistau region of the Republic of Kazakhstan

Show simple item record

dc.contributor.author Ayazbekova, M.A.
dc.contributor.author Yessenova, A.B.
dc.date.accessioned 2019-04-11T09:44:18Z
dc.date.available 2019-04-11T09:44:18Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1289
dc.description.abstract In this article, the nutritional value and indexes of chemical and biological safety of camel milk in Mangistau region of the Republic of Kazakhstan are considered. Mangistau region is located in the south-west of Ka-zakhstan, is an industrial region, where about 30% of Kazakhstan's oil is mined. Therefore providing an organism with valuable, health promoting properties requires consumption of dairy products ru_RU
dc.description.abstract В статье рассматриваются пищевая ценность и показатели химической и биологической без-опасности верблюжьего молока Мангистауской области РК. Мангистауская область расположена на юго-западе Казахстана, является промышленным регионом, где добывают порядка 30% нефти Казахстана. Поэтому для обес-печения организма ценными, лечебно-профилактическими свойствами, необходимо употребление молочных продуктов.
dc.publisher Алматинский Технологический Университет ru_RU
dc.relation.ispartofseries Вестник КазНИТУ;2018
dc.subject Milk ru_RU
dc.subject Mangistau region ru_RU
dc.title Nutritional value and safety of camel milk in mangistau region of the Republic of Kazakhstan ru_RU
dc.title.alternative Пищевая ценность и безопасность верблюжьего молока Мангистауской области РК ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account