Репозиторий АТУ

Ұнды кондитерлік өнімдерді өндіру, кездесетін қатерлер

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Жабуов, А.А.
dc.contributor.author Абуова, А.Б.
dc.contributor.author Рустемова, А.Ж.
dc.date.accessioned 2019-04-12T12:01:14Z
dc.date.available 2019-04-12T12:01:14Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1446
dc.description.abstract Мақалада тағам қауіпсіздігі мәселесі кӛтеріліп, ӛнімдерден келетін қауіп-қатерді болдырмау немесе алдын-алу қазіргі ӛндірушілердің алға қойған негізгі мақсаты болып табылатыны қарастырылған.Авторлар ұнды кондитерлік ӛнімдерге сипаттама беріп, печенье ӛндіру технологиясын ашып кӛрсете отырып кездесетін ақаулар мен қатерлердің алдын-алу үшін НАССР жүйесін енгізу тиімді екенін кӛрсеткен ru_RU
dc.publisher Алматы Технологиялық Университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;
dc.subject Ұн ru_RU
dc.subject Кондитер ru_RU
dc.title Ұнды кондитерлік өнімдерді өндіру, кездесетін қатерлер ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись