Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.007 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Протепсин ферменті гидролизінің рн-ға және екінші сұрыпты сиыр етінің ылғал байланыстыру қабілетіне әсері
Узаков, Я.М.
;
Есенгазиева, А.Н.
;
Каймбаева, Л.А.
;
Чернуха, И.М.
;
Қалдарбекова, М.Ә-А.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Протепсин ферментінің жұмыс параметрлерін және оның екінші сұрыпты сиыр етінің микроқұрылымына әсерін зерттеу
Есенгазиева, А.Н.
;
Каймбаева, Л.А.
;
Узаков, Я.М.
;
Чернуха, И.М.
;
Кузембаева, Г.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-4
)
Разработка математической модели прогнозирования качества полукопченых колбас из говядины второго сорта
Узаков, Я.М.
;
Есенгазиева, А.Н.
;
Тлевлесова, Д.А.
;
Каймбаева, Л.А.
;
Қалдарбекова, М.Ә-А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-3
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Есенгазиева, А.Н. (3)
Каймбаева, Л.А. (3)
Узаков, Я.М. (3)
Чернуха, И.М. (2)
Қалдарбекова, М.Ә-А. (2)
Кожахиева, М.О. (1)
Кузембаева, Г.К. (1)
Тлевлесова, Д.А. (1)
Subject
Сиыр еті (2)
beef of the second grade (1)
buckwheat flour (1)
coefficient of determination (1)
drug activity (1)
meat (1)
method of surface casts (1)
microstructure (1)
moisture binding ability (1)
pH of meat (1)
... View More
Date Issued
2023 (1)
2022 (2)