Репозиторий АТУ

Browsing 2. Технология продуктов питания by Subject "whey"

Browsing 2. Технология продуктов питания by Subject "whey"

Sort by: Order: Results:

  • Туганова, Б.С.; Кажибаева, Г.Т. (Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
    Бұл мақалада екінші реттік сүт шикізатты пайдалана отырып, ешкі сүті мен ешкі еті негізінде ет және сүт өнімдерін өндірудің жетілдірілген технологиясы туралы мәлеметтер ұсынылған. Зерттеулер мақсаты - сарысу ақуыз ...
  • Жакуповa, Г.Н.; Алимарданова, М.К.; Нуртаева, А.Б.; Сагандык, А.Т.; Ерболат, Т.Е. (Алматы технологиялық университеті, 2022-3)
    Мақалада сарысудың негізгі қасиеттері мен сипаттамалары, сарысу негізіндегі сарысу ірімшіктерін алу нәтижелері берілген.Сарысудың бастапқы қасиеттері анықталды және сарысудың әртүрлі түрлеріне негізделген жаңа ірімшік ...
  • Кененбай, Г.С.; Омиржанова, Б.Б.; Татиева, А.Н. (Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
    Қазіргі уақытта ет өнеркәсібі ірі қара мал субөнімдерін тиімді өңдеуде айтарлықтай тәжірибе жинақтаған. Бірақ оларды азық-түлік мақсатында пайдалану үлесі төмен болып отыр. Бұл, бірінші кезекте ірі қара малдың көп камералы ...

Search DSpace


Browse

My Account